Hur man använder HP PCI

January 30

Om du funderar på att lägga till ytterligare hårdvara funktioner i Hewlett Packard (HP) dator, kan du behöva dra nytta av den extra Interconnect Peripheral Component (PCI) slots system presenter. Dessa slitsar finns på det inre av datorn och tillåta ytterligare grafiska kort eller annan hårdvara som ska anslutas till datorn. Även om du behöver öppna datorn för att komma åt PCI-platser, finns det ingen anledning att ta datorn till en reparationsverkstad för installationen. I själva verket kan du infoga hårdvaran i PCI-platser med bara en skruvmejsel och ett par minuter av din tid.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och ta bort alla kablar från datorns baksida.

2 Ta bort skruvarna som håller datorn tornet i målet. Det finns vanligtvis fyra eller fem skruvar ligger runt baksidan av tornet. Förvara skruvarna på en säker plats och glida av fallet.

3 Hitta de tunna PCI-platser på insidan av HP-dator. De är på den stora platt datachip, även känd som moderkortet. Du bör se några andra hårdvara kort redan är anslutna till datorn.

4 Passa datorn kortet med en ledig PCI-plats och tryck in den rakt. När det är ordentligt insatt i datorn, hitta de två plana växlar längs sidorna av hamnen. Dessa låsa PCI-kortet på plats. Skjut dessa växlar upp.

5 Sätt datorn tornet tillbaka till målet och skruva åt skruvarna igen. Anslut kablarna och sedan slå på datorn.

6 Sätt i installations drivrutinen disken. Installationsguiden föraren kommer sedan starta. Acceptera licensavtalet (du får inte installera drivrutinen om du inte gör det) och följ resten av anvisningarna för att slutföra installationen av drivrutinen. Installera någon programvara som följde med hårdvaran.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com