Hur man gör valpar till salu Fliers

March 21

Hur man gör valpar till salu Fliers


Även om dina valpar är söta och bedårande, kommer tiden så småningom när du måste hitta dem ett permanent hem. Med hjälp av ett bildbehandlingsprogram som Paint Shop Pro kan du skapa attraktiva reklamblad för att lägga runt stan för att göra reklam för dina valpar till salu. Gör flygblad fet, färgstarka och iögonfallande och omfatta all relevant information om valparna att hitta dem bra hem.

Instruktioner

1 Öppna grafikprogrammet och klicka på "File" -fliken. Välj "Öppna" för att öppna ett nytt projekt lager. Gör måtten 8,5 inches med 11 inches genom att sätta dessa siffror i de tomma dimensionsfält. Välj en bakgrundsfärg från Materials Palette (till höger på arbetsytan) och klicka på Flood Fill verktyget ovanför arbetsytan. Klicka med musen en gång var som helst i bakgrundslagret att använda färgen.

2 Gör en rubrik för flygare. Välj teckensnitt verktyget ovanför arbetsytan och klicka på rullgardinsmenyn bredvid verktyget för att bläddra igenom de olika tillgängliga teckensnitt. Markera det teckensnitt du önskar att markera den och ställa in teckenstorleken genom att välja ett nummer i den här inställningen ovanför arbetsytan. Välj en färg för rubriken i Materials Palette och klicka med musen en gång på toppen av bakgrundslagret. Ange "valpar till salu" (inkludera rasen valpar om möjligt) i textrutan som visas och klicka på "Apply".

3 Öppna den digitala bilden av valparna inom grafikprogram genom att klicka på "File", "Open" och sedan bläddra till den plats du lagrat foto. Ändra storlek på bilden för att passa in i flygblad genom att klicka på "Bild" -fliken och välja "Resize" från rullgardinsmenyn. Ange "3" i både bredd och höjd fält för att göra bilden en 3-tums fyrkant. Kopiera bild till Urklipp (Ctrl + C) och klistra in den på bakgrundslagret (Ctrl + L). Dra bilden till strax under rubriken med musen.

4 Ändra teckenstorlek för att göra det mindre (nollställa antalet ovanför arbetsytan till ett mindre antal) och klicka med musen en gång under fotot. Ange information om valparna i textrutan som visas, inklusive deras ålder, ras, pris och andra relevanta försäljningsställen. Klicka på "Apply" och texten kommer att visas under fotot.

5 Göra typsnittet större genom att återställa teckenstorlek numret igen och klicka med musen under den text du just lagt till. Ange ditt namn och kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress) i textrutan och klicka på "Apply".

6 Klicka på "Lager", "Merge" och "Slå ihop alla" för att sammanfoga skikten. Klicka på "File" och "Spara som" för att spara flygare på hårddisken. Namnge projektet och spara den som en JPEG-bild.

7 Skriv ut flygblad med din färgskrivare genom att klicka på "File" och sedan fliken och "Skriv ut". Lägga upp flygblad runt din stadsdel.

Tips

  • Även om dessa instruktioner är specifika för PSP, de är generella nog att passa en mängd olika grafikprogram, på grund av grundläggande likheter i dessa program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com