Hur du formaterar cd-skivor och dvd-skivor med Nero

March 14

Hur du formaterar cd-skivor och dvd-skivor med Nero


Formatering är processen för framställning av lagringsmedia att bli erkända av en dator. I processen för formatering, är data på lagringsmediet ofta raderas. Inte alla formatering raderar data permanent och data kan ibland hämtas efter formatering. CD-RW eller CD raderbara, och DVD-RW eller DVD rewritable, kan skivor har data som skrivs och skrivas på dem flera gånger utan att skivan skadas. Nero är en programvara som kan formatera CD- och DVD-skivor.

Instruktioner

1 Hämta en gratis rättegång Nero från deras hemsida och installera den på din dator (se Resurser) om du inte redan har det.

2 Klicka på "Nero Start" -ikonen på skrivbordet. Klicka på den röda knappen "Power" på Nero Startsmart. Klicka på "Nero Express" post från listan för att öppna Nero Express.

3 Klicka på vänster pil på den vänstra marginalen i Nero Express-fönstret för att visa ytterligare alternativ och funktioner. Klicka på "Radera skiva" -ikonen på vänstra sidan av fönstret.

4 Välj CD / DVD-enhet som CD- eller DVD du vill radera är i. Under "Erase metod," välj "Quick-radera" om du vill hämta data på skivan igen vid ett senare tillfälle eller välj "Full- radera "om du vill ta bort data från skivan permanent. Välj "Radera speed" och klicka på "Radera". Nero kommer då formatera CD eller DVD.

Tips

  • Endast CD-RW och DVD-RW-skivor kan formateras.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com