Hur man kör Restore CD på eMachines

April 24

Din eMachine dator behöver en backup i händelse av att operativsystemet blir instabilt eller ett virus spårar ur. Detta är anledningen till att det finns en återställnings CD. Återställnings programmet kan du formatera hela hårddisken, radera alla programkonflikter eller virusinfektioner, och tillbaka eMachine till sitt ursprungliga skick. Tyvärr, processen våtservetter också alla sparade data, vilket gör återskapa CD-ett alternativ för när alla andra felsökningsalternativ misslyckas.

Instruktioner

1 Stänga alla program som för närvarande körs och dra någon kringutrustning ansluten till eMachine, såsom USB-enheter eller minneskort. Sätt återställnings CD i datorns hårddisk och stänga "Autoplay" fönstret när det visas på skärmen.

2 Klicka på "Start" och välj "Starta om." Vänta tills omstarten processen att pausa tillfälligt när "Tryck på valfri tangent för att starta från CD" belastningar på skärmen.

3 Tryck på valfri tangent för att ladda programmet på återställnings CD. Klicka på rullgardinsmenyerna och välja språk, tid och tangentbord inmatningsalternativ. Välj "Nästa" och klicka på den blå pilen märkt "Installera nu."

4 Markera kryssrutan med titeln "Jag accepterar licensvillkoren." Klicka på "Nästa" för att ladda nästa skärm. Välj "Anpassad" och klicka på knappen "Drive Options". Klicka på posten för eMachine hårddisk och välj "Nästa".

5 Klicka på "Nästa" och följ anvisningarna för att välja ditt användarnamn, lösenord och nätverksalternativ för den nya installationen av Windows. Välj "Finish" för att ladda den nyligen restaurerade operativsystem.

Tips

  • Om du någonsin förlora din återställa CD, innefattar datorn fortfarande ett inbyggt alternativ för återvinning av operativsystemet tillbaka till fabriksinställningarna. Navigera till "Alla program" i menyn "Start" och välj "eMachines." Klicka på "eMachines Recovery Management" och navigera till fliken "Restore". Välj "Helt återställa systemet till fabriksinställningar" eller "Återställ operativsystemet och behålla användardata" och följ anvisningarna för att återställa datorn.
  • Efter att återställa operativsystemet, måste du också installera de senaste Windows-uppdateringarna. Öppna "Start" -menyn och klicka på "Windows Update." Följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner någon pakettjänster eller andra uppdateringar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com