SIM-kort Bild Recovery Program för XP

August 9

SIM-kort Bild Recovery Program för XP


Ett SIM-kort är en liten mikrochip installeras i mobiltelefoner. Det lagrar information som kontaktlista, gamla textmeddelanden och fotomeddelanden som skickas och tas emot. De lagrar även delar av meddelanden som har tagits bort av mobiltelefon användaren. Med hjälp av överblivna filer som skapats efter en text tas bort, kan vem som helst återställa de ursprungliga meddelandena. Det enda sättet någon kan återställa dessa filer är att använda ett SIM-kort program bild återhämtning för XP.

Instruktioner

1 Stäng av mobilen och skjut bort batteriluckan. SIM-kortet ligger nära batteriet.

2 Skjut kortet ur mobiltelefonen och sätt in det i en SIM-kortläsare, som kan vara en plats på datorn eller en extern läsare är ansluten via USB-kabel.

3 Hämta en SIM återhämtningsprogram för Windows XP, som WinSIM Pro Sanmaxi SIM-kort data återvinningen och SIM-kort beslag. Några av dessa program är gratis medan andra kostar en engångsavgift. Klicka på "Download" länken och tryck på "Spara". Vänta på att ladda ner och sedan dubbelklicka på den för att installera det. Följ anvisningarna på installationsguiden för att installera den.

4 Öppna programmet efter att du har installerat den. Klicka på en knapp på program som säger något i stil med "Åter" eller "Återställ".

5 Klicka på knappen som anger vilken typ av data som du vill återhämta sig från SIM-kortet. Du kan välja mellan "Texter", "Bildmeddelanden" och "Kontakter". Vänta några minuter för SIM återvinning program för att återställa data till SIM-kortet.

6 Gå till "Start"> "Dator" på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för SIM-kortet för att visa innehållet. Dina återställda data bör vara inne.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com