Hur man bygger ett spelsystem

August 22

Hur man bygger ett spelsystem


När du bygger din egen dator spelsystem du sparar pengar. Att bygga ditt spelsystem du vill ställa systemkraven vid den övre änden av specifikationen av dina mest krävande spel. Denna guide ger dig grundläggande information som du behöver.

Instruktioner

1 Köp en datorväska. Tigerdirect.com och computergeek.com båda har låga priser och ett brett urval av fall. Välj ett fall som är tillräckligt stor för att arbeta i bekvämt. Var uppmärksam på storleks rekommendationer moderkortet. Köp ett fall tillräckligt stor för att hålla moderkortet som du vill.
Leta efter ett fall och strömförsörjning kombination. Du vill ha minst en 500-watt nätaggregat.

2 Hitta ett moderkort som passar fallet. Kontrollera den valda moderkort är kompatibel med de andra delarna du köper för din dator. Tigerdirect.com och newegg.com båda har moderkort och processorkombinationer som gör detta steg enklare. Du kan också köpa dessa komponenter separat. Om den köps separat, se till att processorn och moderkortet är kompatibla.
Processorn är näst grafikkort i form av betydelse. Spendera lite mer på processorn och du kommer att få en hel del av värde och hastighet.

3 Välj en high-end grafikkort. Grafikkortet är den viktigaste faktorn i hur väl dina spel spela och hur smidigt grafiken gör. RAM och klockfrekvens är de viktigaste faktorerna här. Tigerdirect.com, newegg.com och computergeeks.com är alla webbplatser med bra erbjudanden på grafikkort. Den minsta grafikkort RAM bör vara 1 GB.
Grafikkortet kommer att täppa till en lucka på moderkortet, nära ryggen. Du kommer att ansluta bildskärmen till den från datorns baksida.

4 Köp en stor hårddisk. Ju mer utrymme du har att lagra spelfiler, desto mindre stress på ditt system. Detta leder till sömlös spel.
En dockningsstation för hårddisken kommer att ligga i det fall att du köper, vanligtvis nära datorns framsida. Hårddisken kommer att täppa till moderkortet.

5 RAM kommer att hjälpa din dator med hastighet och bättre prestanda. Två eller flera RAM slots kommer att märkas på moderkortet. Läs specifikationerna på moderkortet för den maximala mängden RAM och köpa detta belopp. Köpa RAM i enlighet med den exakta specifikationen. Tigerdirect.com och Newegg.com är två av de bästa online platser att köpa RAM.

6 Köpa ett operativsystem. Om du använder mer än 4 GB RAM-minne då du kommer att behöva ett operativsystem som kan läsa den. I september 2009 innefattar att Vista Ultimate.

7 Köpa modemet, ljudkort och optisk enhet. När man bygger ditt eget system du måste komma ihåg att köpa dessa objekt som nu är standard på en fabrik byggdes systemet. Du kommer att ha ett modem för att surfa på Internet och spela online-spel.
Genom att välja ett ljudkort se till att den är kompatibel med ditt moderkort och ger prestanda som du behöver för din mest behövande spel.
Köpa antingen en DVDRW-enhet eller en Blu-ray-enhet. Den DVDRW-enheten kommer att vara den billigare av de två.
Modemet och ljudkortet kommer både installera i slitsar på moderkortet mot baksidan av datorn. Den optiska enheten installeras på framsidan av datorn och koppla in moderkortet.

8 Köp en bra skärm. Om du inte redan har ett, överväga en bildskärm som är åtminstone en 19-tums LCD. Detta kommer att ge en bra spelupplevelse. Köp den bästa bildskärm som du har råd.

9 Glöm inte ett tangentbord och mus. För spel, kanske du vill överväga en speciell tangentbord. Kontrollera alternativen för ett trådlöst tangentbord och mus kombination. Tigerdirect.com och newegg.com är platser med bra priser och ett brett utbud.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com