Hur ansluta CD-spelare till en virtuell DJ

August 14

Ansluta en CD-spelare till din dator för användning med en virtuell DJ Programmet är enkelt. Ansluta den till ljudkortet genom sin mini stereo port är allt som behövs. Det största problemet som du kan ha är att inte ha tillräckligt med ingångsportar på ditt ljudkort, särskilt om du har flera cd-spelare att ansluta. I det här fallet behöver du någon form av adapter eller mixer som låter dig ansluta flera enheter.

Instruktioner

1 Ansluta en extern ljudadapter till datorn med hjälp av antingen en USB-anslutning eller ansluta den till ljudingång med en mini till RCA-kabel. Om du ansluter flera cd-spelare, behöver du något med flera ingångsportar. Den typ du kan få kan vara så enkelt som ett externt ljudkort med mini eller RCA portar, en miniatyr ljudmixer med volym och nivåkontroller.

2 Fäst dina cd-spelare till den externa kortet / mixer. En extern adapter med flera portar har vanligtvis RCA ljudportar (för de röda och vita delade kablar). En stor CD-spelare kan ha dessa, men en mindre bärbar sannolikt använder en mini (1/8 tum) stereoport. Använd en rak RCA-kabel eller en mini-till-RCA en, beroende på portarna för varje.

3 Installera drivrutinerna för adaptern om det behövs. Dessa är i ett program som kommer att ingå i adaptern. Sätt i den medföljande cd-skivan i datorn och installera åtminstone programmet för förarna. (Det kan också inkludera en mediaspelare program du kommer att använda om du har din egen virtuella DJ.)

4 Normalisera nivåerna på adaptern genom att vrida alla rattar till mittpunkten och volymen till nära toppen. Använd kontrollerna på den virtuella DJ program för att justera volymen och andra nivåer när du spelar och spelar in musik.

Tips

  • Vissa virtuella DJ program kommer med ett externt kort eller Y-splitter kabel som kan hjälpa ansluta extra spelare eller annan kringutrustning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com