Hur synkronisera ljud för filmer i Sony Vegas

February 20

När du laddar ner eller importera en film till datorn, kan ljudsynkroniseringsproblem uppstå. Ljudsynkroniseringsproblem stör kraftigt med video-tittande. När en filmfil har ljudsynkroniseringsproblem, verkar det ljud som går med videon att ske för tidigt eller för sent, och stämmer inte överens med verkan av videon. Du kan synkronisera video- och ljudklipp backa upp i de flesta videoredigeringsprogram, inklusive Sony Vegas.

Instruktioner

1 Starta ett nytt projekt i Sony Vegas genom att gå till "File" och "Nytt". I fönstret som öppnas, lämnar alla standardinställningarna på plats och klicka på "OK".

2 Ladda upp filmfilen där du behöver för att synkronisera ljudet genom att gå till menyn "File", svävar över "Import" och välja "Media" från de alternativ som dyker upp. Sedan går du till den mapp som innehåller filmfilen i fönstret som kommer upp och dubbelklicka på filen för att lägga till mediefönstret i Sony Vegas.

3 Dra och släpp filmfil som du har importerat till Sony Vegas tidslinjen. Två videoklipp öppna två separata spår på tidslinjen: videoklippet i "Video" spår och ljuddelen av klippet i "Audio" spår.

4 Bort länken ljudet från videon i Sony Vegas tidslinjen. Att ta bort länken ljud, högerklicka på klippet på ljudspåret, välj "Group" från menyn och sedan "Ta bort från." Klippen video- och ljud kan nu flyttas oberoende av varandra på tidslinjen.

5 Skjut ljudspår uppåt eller nedåt på tidslinjen genom att klicka på klippet håller ned musknappen och flytta musen åt vänster eller höger. Flytta ljudklipp till vänster om ljudet verkar hända för sent, och till höger om ljudet verkar hända alltför tidigt i förhållande till videoklippet.

6 Förhandsvisa videon med ljud för att se om de är i synk efter varje drag av ljudklippet. Att förhandsgranska, klicka på "Play" -knappen i förhandsgranskningsfönstret i det övre högra hörnet på skärmen. Fortsätt att flytta ljudfilen tills det matchar videofilmer. När de två klippen är i synk, gå till "File", "Render som ..." för att exportera klippen som en ny filmfil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com