Avinstallera alla McAfee Components

January 28

McAfee är en av de ledande antivirusprogram tillverkare på marknaden. Men du kan besluta att gå vidare till en konkurrent eller kanske du bara inte nöjd med McAfees programvara. Hursomhelst, vet lite om hur du tar bort alla komponenter av McAfee är viktigt att skydda datorn och bli av med oönskade program.

Instruktioner

Ta bort McAfee

1 Kör McAfees avinstallationsprogrammet. McAfee kommer med en förinställd avinstallationsprogrammet; kör det här kommer att ta bort de flesta av komponenterna.

2 Utforska din hårddisk. Använda Windows Explorer (inte Internet Explorer), välj "Lokal C: Drive", "Program", "McAfee" eller "McAfee.com." Leta reda på filen "Agent" och sedan "app". Om dessa filer finns, då McAfee inte ta bort alla relevanta komponenter. radera manuellt alla filer med .adf förlängning.

3 Kör "Lägg till / ta bort program." Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen" och sedan välja "Lägg till / ta bort program." Kör detta kommer att ta bort alla relevanta McAfee komponenter. Vänta på listan över program som skall "nyinsatta" (eller visas igen) innan du stänger det att vara säker på att du inte missar något.

4 Köp en renare program. Om ingen annan metod kommer att fungera och du fortfarande hitta problem med McAfee, då kan du behöva köpa en lättillgänglig "rengöring" program som kommer att söka och ta bort alla spår av McAfee.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com