Hur man tar bort bläckpatronerna från en Epson Stylus NX200

July 18

Hur man tar bort bläckpatronerna från en Epson Stylus NX200


Epson Stylus NX200 är en allt-i-ett multifunktions färgskrivare som använder Epsons DURABrite Ultra pigmentbläck i fyra separata patroner för att skriva ut dokument och bilder som skickas till den via en dator eller annan lagringsenhet eller kopieras med hjälp av skrivarens scanner. Du kanske måste ta bort de DURABrite bläckpatroner från NX200 skrivaren att göra reparationer på den eller om du behöver byta en låg, tom eller defekt patron med en ny. När du har hittat bläckpatrons inuti skrivaren, ta bort bläckpatronerna tar lite tid eller ansträngning.

Instruktioner

1 Slå på Epson Stylus NX200 skrivare.

2 Lyft upp skannern tills den vilar i ett öppet läge.

3 Fäll upp patronlocket på höger sida av skrivaren. Om du tar bort bläckpatronerna för ersättnings skäl trycka på "Stop" -knappen flera gånger innan vända upp locket så att du kan se vilka bläckpatroner i bäraren kommer att vila på den låga / tomma bläck symbol - en bläckdroppar med en diagonal linje som går genom den. När lastbäraren stannar på den högra sidan av skrivaren och fäll upp locket.

4 Leta efter fliken på baksidan av den första patronen som du vill ta bort. Tryck på den här fliken in mot kassetten för att låsa patronen från bäraren. Lyft patronen upp ur sin plats, och ställ den åt sidan.

5 Upprepa borttagningen med de andra patronerna. Om du byter ut bläckpatronerna, sätt in ditt nya patronen i den tomma platsen, och sedan ta bort och ersätta eventuella ytterligare patroner som behövs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com