Hur man gör tecken för att skriva ut

May 21

Oavsett om du tillkännager ditt nya företag, reklam en kommande loppmarknad, försöker rekrytera besökare till din öppet hus eller låta din gemenskap veta om beläggnings frågor, är en iögonfallande sätt att sprida nyheten genom ett tecken. Skyltar kommer i nästan alla olika färg, storlek, form och design möjligt. Istället för att spendera stora pengar på ett skräddarsytt tecken från en grafik butik, gör ditt eget på din dator. Systemet kommer installeras med Paint programvara, en teckning och skiss program du kan använda för att göra egna skyltar för utskrift.

Instruktioner

1 Öppna Paint, dra ner "Bild" -menyn och klicka på "Egenskaper." Ställ din favorit tecken dimensioner. För en standard kopieringspapper sidan tecken, ange storleken på 8,5 inches med 11 inches och klicka på "OK" -knappen.

2 Klicka på "Text" verktyg, som ser ut som en "A" och ligger på "Verktyg" paletten. Placera markören på skylten antingen upptill eller i mitten och klicka; Om texten verktygsfältet inte visas, dra ner menyn "Visa" och klicka på "Text Toolbar." Välj en stor, fet typsnitt såsom Arial Black eller elefant och öka teckenstorleken till 200.

3 Skriv skyltens budskap, såsom "Röstning plats här", "Yard Sale lördag", "Inkommande trafik slutar inte" eller "Ring för pianolektioner."

4 Minska teckenstorlek och lägga till ytterligare information, till exempel en adress av händelsen, telefonnummer eller kontaktuppgifter för människor att nå dig eller en beskrivning av objektet du annonserar.

5 Klicka på "Paintbrush" verktyg, välj medelkvadratborsthuvudet och (eventuellt) en färg från "Color Picker" längst ned på skärmen. Rita en design på skylten, såsom ett utropstecken, glödlampa eller smiley.

6 Ge din skylt en färgad bakgrund genom att välja en ny färg från "Color Picker" längst ned på skärmen, klicka på "Paint Bucket" verktyget och klicka i det vita utrymmet av skylten, som sedan fylls med färg.

7 Dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Spara som". Ge tecken ett namn och en destination för att spara den på datorn, där du kommer att kunna hitta det när du är redo att skriva ut. Klicka på "Spara".

Tips

  • Din grundläggande, billig skrivare för hemmabruk är förmodligen bara inrättas för att skriva ut tecken på standard 8,5 tum x 11 tum papper. Detta ger dig några alternativ. Om du bara behöver tecken av denna storlek, kan du skicka dem till skrivaren normalt (dra ner menyn "Arkiv", klicka på "Skriv ut" och välj din skrivare). Du kan också dela upp din skylt i bitar, utforma del på varje sida, skriva ut dem, sedan pussla ihop sidorna som ett pussel och lim på affischen styrelse eller skum. Ett annat alternativ är att göra tecknet hemma, sedan ta eller skicka den till en skrivare, särskilt om du vill att din skylt tryckt på något som vinyl eller plast. Stora kedja kopierings- och tryckerier kan ta dina filer på en blixt eller USB-enhet; andra inklusive lokala skrivare kan låta dig skicka filer till dem. Var noga med att diskutera utskrifts avgifter i förväg, såsom färger, material, inrätta avgifter och dimensionering.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com