Hur man felsöka en Flashdrive

September 26

Hur man felsöka en Flashdrive


En flash-enhet är ett användbart verktyg för att lagra data och ta det med dig. Men liksom alla användbar kringutrustning till datorn, kan flash-enheter skadas och infekterade med samma virus som plågar datorer. Till skillnad från datorer, kan många virus program inte utrota destruktiva malware och virus på flashminnen eller annan kringutrustning. Som lämnar försökte-och-sant möjlighet att formatera flash-enhet. Medan formatera en flash-enhet kommer att torka rent av all data, kommer det också att lämna dig med en fullt fungerande portabla dataenheten.

Instruktioner

1 Sätt din flash-enheten i datorns USB-port.

2 Klicka på "Start" och välj "System och säkerhet" under Kontrollpanelen. Klicka på "Administrationsverktyg" och klicka sedan på "Datorhantering."

3 Välj "Diskhantering" alternativ under "Storage" -fliken. En lista över tillgängliga diskar, inklusive din flash-enhet, visas.

4 Högerklicka på ikonen för din flash-enhet och välj "Format". Klicka på "OK" på nästa två menyer att formatera flash-enhet.

Tips

  • Formatera en flash-enhet kommer att radera alla data på enheten. Säkerhetskopiera alla viktiga data innan du fortsätter med formateringen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com