Handledning för Animera Vines & blommor med Flash CS3

May 18

Handledning för Animera Vines & blommor med Flash CS3


Även Adobe Flash CS3 är inte den senaste versionen av programmet (som av 2010, är ​​CS5 den nuvarande versionen), ändå är det ett kraftfullt animering verktyg används i stor utsträckning för ett obegränsat antal olika projekt, från att göra webbsidor och banderoller till reklam och TV-program. När du skapar en animerad scen med vinrankor och blommor blåser i vinden kan betraktas som en uppgift bäst hanteras av en professionell grafiker, är processen förvånansvärt enkel och okomplicerad.

Instruktioner

1 Starta Flash. Klicka på "Actionscript 3.0" för att starta ett nytt dokument. Välj "Pen" verktyg i verktygsfältet.

2 Klicka på "Nytt lager" knappen under tidslinjen. Dubbelklicka sedan på namnet på det nya lagret och döp om den "vinstockar 1." Nu använda "Pen" verktyg för att dra en hängande vinstockar form på duken.

3 Välj "Paint Bucket" verktyget och välja en "Fill" färg som är en nyans av grönt. Klicka sedan i formen du drog fylla det.

4 Välj "Välj" verktyg och dubbelklicka på den kontur runt din form för att välja det. Hit "Delete" på tangentbordet.

5 Välj "Bone" verktyg i verktygsfältet. Klicka längst ned i din vinstockar och dra uppåt för att lägga till det första benet i armaturen. Klicka på slutet av att ben för att lägga till ytterligare en. Fortsätt denna process för att lägga till ben längs hela längden av vinstockar.

6 Högerklicka på någon punkt längre ned på tidslinjen där du vill att animeringen ska sluta. Byt till "Selection" verktyg och använda den för att placera vinstockar där du vill ha den i den första bildrutan. Upprepa detta i den sista bildrutan. Programmet skapar automatiskt en rörelse mellan ramarna du ändras, lägga alla rörelser i de andra ramarna.

7 Upprepa processen för att lägga till alla de animerade blommor och vin som du vill. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com