Hur fixar Windows Genuine Advantage

October 6

Hur fixar Windows Genuine Advantage


Microsoft skapade Windows Genuine Advantage-programmet för att bekämpa piratkopiering av dess operativsystem. För att köra Windows Update och andra viktiga funktioner i din version av Windows, måste du först kontrollera att du lagligt har fått ditt exemplar av Windows. När du begär en uppdatering från Microsoft på nätet, först kontrollerar Microsoft om validering redan har ägt rum. Om inte, Microsoft uppmanar dig att slutföra det. Ibland när du klickar på "Fortsätt" för att slutföra denna process, händer ingenting. Datorn inte slutföra verifieringen. Enligt Microsoft kan du lösa detta problem genom att justera dina säkerhetsinställningar för Internet Explorer.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer.

2 Välj "Verktyg" från huvudmenyn. Välj sedan "Internet-alternativ."

3 Välj fliken "Säkerhet". Klicka sedan på "Internet" ikonen.

4 Klicka på "Anpassad nivå" under "Säkerhetsnivå för den här zonen."

5 Rulla ned till "ActiveX-kontroller och plugin-program." Under "Hämta signerade ActiveX-kontroller," klicka på "Fråga" knappen. Klicka på Fråga efter "Kör ActiveX-kontroller och plug-ins" och "Script ActiveX-kontroller som markerats som säkra för skript" också.

6 Välj "OK" för att spara dina ändringar. Klicka på "Ja" för att bekräfta dina val. Slutligen, klicka på "OK" igen för att slutföra uppdateringen till dina säkerhetsinställningar. Windows Genuine Advantage-validering ska nu slutföras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com