Hur man byter Msvcrt.dll

March 6

Msvcrt.dll är en Windows Dynamic Link Library-fil som Microsoft C Runtime Library använder för att utföra många av sina gemensamma biblioteksfunktioner. Om filen går saknas eller skadas, kan du börja se felmeddelanden som refererar till den här filen. I sådana fall, helt enkelt ladda ner och ersätta filen med en fungerande version är vanligtvis det snabbaste och enklaste sättet att återställa datorn till full funktionalitet.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren. Navigera till en sida där du kan ladda ner en gratis version av msvcrt.dll. En länk till en av dessa nedladdningsställen kan hittas i avsnittet Resurser nedan. När du kommer till sidan genom att klicka på länken och följ instruktionerna på skärmen för att spara filen på din dator.

2 Dubbelklicka på den nedladdade filen för att öppna den i Winzip eller det program datorn använder för att öppna zip-filer. Klicka på "Extract" -knappen och välj skrivbordet som den plats där du vill extrahera filen.

3 Dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen och bläddra igenom filsystemet till mappen Windows. Standardplatsen för denna mapp beror på vilken version av Windows du använder. Om du använder 32-bitarsversioner av XP eller Vista, navigera till "C:. \ Windows \ System32" Om du använder 64-bitarsversioner av något av dessa system, gå till "C: \ WindowsSysWOW64" istället. I Windows 2000 och NT, hittar du systemmappen på "C:. \ WINNT \ System32" I Windows ME, 95 och 98, är mappen i "C:. \ Windows \ System"

4 Dra msvcrt.dll fil från skrivbordet till mappen systemet. Du kan bli tillfrågad om du vill ersätta en befintlig fil med samma namn; Om så är fallet, klicka på "Ja."

5 Starta Windows för att ändringarna ska träda i kraft.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com