Hur loggar in för att svara i Wordpress

August 9

En bra blogg kan skapa en känsla av gemenskap. När folk kommentera ett inlägg och lägga till sin insikt, är innehållet i en blogg berikad, ofta ökar läsekrets i processen. Om du har en favorit Wordpress blogg som accepterar nya registreringar, logga in på ditt konto innan du lämnar en kommentar för att se till att du får skrivning för dina synpunkter.

Instruktioner

1 Leta reda på avsnittet på sidan "Meta" och klicka på "Logga in" länken. Placeringen av avsnittet "Meta" varierar beroende på Wordpress tema och ägarens anpassningar. Om ägaren inte har valt att visa detta avsnitt, skriver domännamnet på webbplatsen i adressfältet i webbläsaren, och lägg till "/wp-login.php" i slutet, till exempel "www.example.com/wp -logga in." Detta visar inloggningsskärmen för webbplatsen.

2 Ange ditt användarnamn och lösenord för webbplatsen, och klicka sedan på "Logga in". Om du inte har skapat ett konto ännu, klicka på länken "Registrera" längst ned på sidan. Skriv in ditt önskade användarnamn och e-postadress, och klicka sedan på "Registrera" -knappen. Vänta ditt lösenord som ska levereras via e-post.

3 Leta upp blogginlägg som du vill skicka en kommentar eller svara på, och skriv din kommentar med formuläret längst ned i inlägget.

Tips

  • Du kan lämna en kommentar på mest Wordpress bloggar utan att registrera sig som en ny användare. Med de flesta Wordpress tema, är kommentaren formuläret längst ner på varje inlägg. Skriv in ditt namn och e-postadress, och lämna din kommentar innan du klickar på knappen "Skicka".
  • Wordpress webbplatsägare kan välja att inte tillåta nya användare att registrera. Om så är fallet, hittar du inte en "Registrera" längst ned i wp-inloggningssidan, och kan bara logga in på webbplatsen om ägaren har manuellt skapat ett konto för dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com