Hur man gör en egen webbsida med en Wordpress blogg

April 27

Gör en egen webbsida med Wordpress blogging gränssnitt för att skapa en statisk sida som inte kommer regelbundet byta eller uppdatera en blogg gör. Även Wordpress är kanske oftast används av bloggare, innehåller Wordpress gränssnitt möjlighet att skapa egna, statiska webbsidor, samt möjlighet att ställa in en viss sida som standard målsida för webbplatsen eller alternativt att placera en länk till det i navigeringsmenyn högst upp på webbplatsen.

Instruktioner

1 Logga in på Wordpress instrumentbräda. Välj "Lägg till ny" från under "Sidor" rutan till vänster på skärmen.

2 Ge din sida en titel, sedan komponera innehåll för den med samma gränssnitt som för en Wordpress blogginlägg. Skapa en sida som är helt text eller alternativt, använda lämpliga knappar i Wordpress-menyn för att lägga till bilder, videoklipp och hyperlänkar. Klicka på knappen "Publicera" när du är redo att publicera sidan.

3 Rulla ner till "Utseende" fönstret och välj "menyer." Markera rutan bredvid den sida du just har skapat i "Sidor" delen av skärmen, klicka sedan på "Lägg till Meny." Klicka på "Spara Meny" för att lägga till en länk till din sida till webbplatsens övre navigeringsmenyn. Alternativt kan du välja "General" från menyn "Inställningar" och skriv webbadressen till sidan du skapade i "Adress" fältet för att automatiskt direkta besökare till din huvudsakliga webbadress till sidan och klicka sedan på "Spara ändringar".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com