Hur man tar bort Buzz från Gmail

March 25

Hur man tar bort Buzz från Gmail


Google debuterade en social komponent för Gmail, Buzz, 2010, med avsikt att göra det enkelt att dela statusuppdateringar, foton och annat innehåll med dina Gmail-kontakter. Men många människor var oroliga tjänstens sekretessnivåer, och Google svarade snabbt genom att införa möjligheten att ta bort Buzz helt eller inte dela den med Gmail-kontakter. Företaget följde sedan upp med en annan social produkt, Google+, under 2011, samtidigt som den Buzz funktionalitet i Gmail. Om du inte längre vill använda Buzz, kan du ta bort din profil helt - utan att ta bort din Gmail, Google+ eller någon annan Google-konto. Eller så kan du bara ta bort Buzz länk från inkorgen.

Instruktioner

1 Logga in på Gmail och klicka på kugghjulet i det övre högra hörnet.

2 Välj "E-postinställningar" och sedan "Buzz".

3 Välj "Visa inte Google Buzz i Gmail." Detta behåller ditt Buzz konto och allt innehåll som du har lagt upp, men du kommer inte längre att se Buzz länken i din Gmail sidofältet; kommer dock dina kontakter fortfarande se allt innehåll som du fortsätter att lägga till Buzz. Om du vill ta bort alla dina Buzz innehåll och förhindra kontakter från att se dina inlägg, klicka på "Inaktivera Google Buzz" helt i stället för "Visa inte Google Buzz i Gmail."

4 Klicka på "Spara ändringar" för att tillämpa inställningarna. Buzz länk kommer att försvinna från vänster sidofältet i Gmail.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com