Hur man ställer in WEP på en trådlös för Mac

February 12

Hur man ställer in WEP på en trådlös för Mac


WEP, som står för Wired Equivalent Privacy, är en typ av säkerhet för trådlösa anslutningar till Internet. WEP-säkerhet har tre inställningar: off, 64-bitars och 128-bitars. 128-bitars är den högsta nivån av WEP-säkerhet finns, även om andra säkerhetsprotokoll, som DES, VPN, och WPA är säkrare. Om du har en trådlös router för din Mac kan du ställa in WEP-säkerhet med det lätt.

Instruktioner

1 Öppna Mac webbläsare och gå till routerns kontroll webbsida. Det är vanligtvis ISP antalet routern och det kommer att se ut så här: http: //. ISP antal "

2 Klicka på "Säkerhet" och välj WEP från säkerhetsinställningar. Välj vilken typ av WEP-säkerhet du vill ställa in och skriva in ett lösenord för det. Klicka på "Spara".

3 Öppna "Inställningar" i Apple-menyn. Välj "Network".

4 Klicka på "Airport" och välj "Preferred Networks." Välj det nätverk vars säkerhet du vill ställa in. Dubbelklicka på nätverkets namn.

5 Välj den typ av WEP-säkerhet nätverket har och ange WEP-lösenord. Skriv "0x" innan du skriver in resten av WEP-lösenord. Klicka på "Ansök nu."

6 Öppna Airport på din Mac genom att klicka på "Airport" -ikonen i det övre högra sidan av skärmen. Välj "Slå på Airport."

7 Klicka på det nätverk som du vill ansluta till trådlöst och mata in WEP-lösenord och välj "Anslut". Klicka på "Kom ihåg lösenordet i Keychain" så att du inte behöver mata in lösenordet varje gång du vill logga in.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com