Hur man tar bort Dell D630 Fingeravtryck

June 5

Hur man tar bort Dell D630 Fingeravtryck


Dell Latitude D630 laptop är avsedd för användning i farten, så det är helt normalt för datorn att hamna lite smutsiga med normal användning, och sluta med fingeravtryck papper smutsas ned kanterna på LCD-skärmen och tangentbordet. Gör lite regelbundet underhåll för att torka dessa fingeravtryck av och hålla din bärbara dator ser rent och snyggt. Var försiktig dock inte att använda hårda kemikalier som kan skada din laptop.

Instruktioner

1 Stäng av din Latitude D630 laptop. Dra ut nätsladden från baksidan av datorn och ta ut batteriet.

2 Torka av D630 skärm med en ren, torr trasa - en mikrofiberduk är idealiskt eftersom det inte kommer att skada skärmen eller lämna ludd bakom. Detta bör ta bort de flesta damm och fingeravtryck från skärmen.

3 Spray din duk med en liten mängd rengöringsspray. Dell rekommenderar att man använder LCD renare, som du kan köpa i de flesta elektronikaffärer. Torka av skärmen med fuktad trasa för att ta bort envisa fingeravtryck.

4 Torka tangentbordet och chassi ned med fuktig trasa för att avlägsna eventuella fingeravtryck och smuts för att slutföra jobbet.

Tips

  • Var försiktig när du torkar tangentbordet ner. Det är väldigt lätt att smälla nycklarna från din D630 tangentbord.
  • Spruta aldrig rengöringsmedel direkt på din bärbara dator. Fukten kan droppa in i systemet och skada känsliga elektroniska komponenter.
  • Använd aldrig ammoniakbaserade eller andra starka kemikalier för att rengöra en LCD-skärm, eftersom de kan skada skärmen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com