Hur man överklocka Pentium D 945

July 18

Hur man överklocka Pentium D 945


Processorer är avgörande för en dator systemets normala funktioner. Processorer gör att datorn kan utföra uppgifter, köra program, analysera data och mycket mer. Hastigheten en CPU som Pentium D 945 arbetar vid bestämmer produktiviteten för den dator som håller processorn. Processorer som Pentium D 945 är överklockad att få så mycket prestanda som möjligt från CPU. Överklockning driver processorn att arbeta förbi de normala tillverkaren standard installerade på datorn. Inställningar inuti datorns startmenyn redigeras för att åstadkomma överklockning.

Instruktioner

1 Starta maskinen håller Pentium D 945. Under uppstart, tryck på "F11" för att öppna startmenyn. Gå in i menyn "BIOS Egenskaper Setup".

2 Välj den del av menyn "External Bus". Flytta markören till "Front Bus" inträde med piltangenterna. Tryck på enter på "Front Bus" inträde och använd piltangenterna för att öka värdet en nivå. Detta snabbar upp Pentium D 945 främre bussen.

3 Välj "CPU-kärna" i menyn. Flytta markören till "Multiplier" inträde med piltangenterna. Tryck på enter på "Multiplier" inträde och använd piltangenterna för att öka värdet en nivå. Detta ställer Pentium D 945 främre bussfrekvens.

4 Utgång till huvudstartmenyn. Välj "Spara och Avsluta" eller "Apply Changes och Exit", beroende på det system som används. Pentium D 945 är överklockat vid start.

Tips

  • För att återställa Pentium D 945 BIOS-inställningar, tryck enter när du väljer "Spara och Avsluta" i startmenyn.
  • Om datorns interna temperaturen stiger till höga nivåer vid överklockning, inte överklocka ditt system. Extrem hetta byggs upp i systemet skadar vitala datorkomponenter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com