Hur du kör Liveupdate manuellt på Norton 360

April 5

Hur du kör Liveupdate manuellt på Norton 360


Norton 360 är en "allt-i-ett" antivirus, back-up verktyg, prestanda booster och dator tune-up paket för Windows-system. I programmet ingår också en mediaskanningsfunktion som kontrollerar nätet nyhetsflöden och Facebook poster för dåliga länkar, samt en föräldrakontrollelement som övervakar dina barns Internet-aktivitet. Liksom andra programvarupaket, Norton 360 åtkomst datorns internetanslutning automatiskt efter uppdateringar och säkerhetsuppdateringar, så kallade Liveupdate. Du kan också köra Liveupdate verktyget manuellt.

Instruktioner

1 Klicka på "Norton 360" -ikonen på datorns "Desktop" för att starta programmet. Om du inte har en Norton 360 ikon din "Desktop", klicka på "Start", "Alla program" och mappen märkt "Norton 360." Klicka på "Norton 360" -ikonen insidan av mappen för att starta programmet (både mappikonen och tillämpning heter Norton 360).

2 Klicka på "Uppgifter och inställningar" i det övre högra hörnet. Klicka på "Sök efter uppdateringar" under "Allmänna uppgifter" på väg till köra Liveupdate manuellt. Verktyget kommer att ansluta till Internet och ladda ned uppdateringar / patchar, om det finns några tillgängliga.

3 Klicka på "Close" för att avsluta "Uppgifter och inställningar" i dialogrutan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com