Hur att rensa raderade e-post i Outlook 2007

April 13

Hur att rensa raderade e-post i Outlook 2007


Microsoft Outlook 2007, när den är konfigurerad för IMAP kommunikation, inte ta bort meddelanden som du inte längre vill ha. I stället används en överstrykning för att markera meddelanden för radering. Dessa markerade meddelanden kan snabbt överväldiga en brevlåda, slösa diskutrymme och tvingar dig att bläddra igenom oönskade meddelanden. Spara utrymme och tid genom att skapa en Outlook kommandoverktygsknapp som låter dig rensa meddelanden som är markerade för borttagning med en enda musklick.

Instruktioner

1 Öppna Outlook 2007 och klicka på "Verktyg" från menyalternativen på högst upp på skärmen.

2 Klicka på "skräddarsy" för att få upp dialogrutan Anpassa, och klicka sedan på "Kommandon" -fliken.

3 Klicka på "Edit" på den vänstra sidan av skärmen. Detta tar upp de tillgängliga redigeringskommando alternativ på höger sida av skärmen.

4 Lokalisera "Rensa Markerade artiklar i alla konton" från listan till höger på skärmen.

5 Klicka på "Rensa Markerade artiklar i alla konton" och fortsätter att hålla ned musknappen. Dra det valda kommandot till i verktygsfältet. Placera muspekaren där du vill att den nya knappen visas på verktygsfältet och släpp musknappen. Till exempel, om du vill att nya knappen visas bredvid knappen "Ta bort" -kommandot verktygsfältet placera musen mellan "Delete" kommandoknapp och nästa knapp i verktygsfältet kommando, och släpp sedan musknappen.

6 Byt namn på "Rensa Markerade artiklar i alla konton" -kommandot för att spara verktygsfältet utrymme. Högerklicka på knappen, ange önskat namn och tryck på "Enter" på tangentbordet för att spara namnbytet. Klicka på "Stäng" för att återgå till huvud Outlook skärmen.

7 Klicka på den nya renings knapp för att ta bort alla meddelanden som är markerade för borttagning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com