Hur Post & Copyright klass Foton på Internet

July 4

Hur Post & Copyright klass Foton på Internet


Publicera klassfoton till Internet förlänger livslängden på det traditionella årsbok och ger bilderna en bredare publik och längre livslängd. Copyrighting klass bilder gör det möjligt för fotografen av bilderna för att skydda deras användning, och få upphovsrätten är ganska enkel när rätt pappersarbete nås. Endast fotografen av klass bilder kan upphovsrätts bilderna, så se till att du är den rättmätige ägaren av bilderna innan du skickar dem till Copyright Office.

Instruktioner

1 Bestäm platsen för online webbplats eller fotosajt där bilderna kommer att placeras och läsa riktlinjerna uppladdning för webbplatsens användning av bilder. Se till att du kan skicka klass bilder om du inte var fotografen och bekräfta bildstorleken före uppladdning.

2 Öppna digitala bildfiler i din klass foton i ett fotoredigeringsprogram program och justera bildstorleken enligt webbplatsens krav. En typisk storlek för online bilder är mellan 300 och 700 pixlar. Varje bild bör ha en digital bildupplösning på 72 dpi eller punkter per tum, vilket är standardinställningen för alla datorer, TV-apparater eller mobila enheter. Om bilden är i en utskriftsformat, använder en flatbäddsskanner för att omvandla bilden till en digital fil, förutsatt att du har tillstånd från fotografen att kopiera bilden.

3 Spara bilden till din dator vid lämplig storlek och i en lätt att hitta plats, såsom datorns skrivbord.

4 Gå till vald hemsida, sociala medier plattform eller fotodelning plats där bilden kommer att laddas upp. De flesta webbplatser kommer att kräva ett användarkonto och du måste logga in med ett lösenord för varje besök.

5 Välj uppladdnings dialogrutan från webbplatsen och påbörja uppladdningsprocessen. De flesta webbplatser kommer att få tillgång till datorn med hjälp av en dialogruta ber dig att hitta bilden och acceptera deras villkor för uppladdning innan du väljer uppladdningsknappen.

6 Lägg alla väns namn, bildtexter eller taggar till bilderna i enlighet med de alternativ som webbplatsen.

7 Bränn bilder på en CD-ROM eller DVD-dataskivan och skicka skivan tillsammans med den rätta upphovsrättspappersarbete och krävt betalning för US Copyright avdelningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com