Hur konvertera en logotyp till vektor

April 20

En vektorbild är en serie av punkter, linjer, objekt och kurvor som utgör konturerna av en bild. En av de främsta fördelarna med en vektorgrafik är att du kan skala det (gör det mindre eller större) utan att försämra kvaliteten. Om du vill konvertera din logotyp till vektorgrafik, har du några olika alternativ att välja mellan.

Instruktioner

1 Skanna du bilden för att få in det i en vanlig JPG-filformat.

2 Använd Photoshops "Magic Wand" eller "Pen" verktyg för att skapa en bana runt logotypen. Klicka på "Gör arbetsbana från markering" från "Path" i verktygsfältet när du är klar. Exportera vägen ( "File", "Export" och sedan "Paths") och spara den nya vektorn fil med ett nytt namn. Du bör endast försöka detta alternativ om du är väl förtrogen med Adobe Photoshop eftersom det tar lite tid att dra en exakt bana runt hela logotypbilden med pennan verktyg.

3 Använd Adobe Illustrator (CS2 eller senare) för att göra logotypen en vektorbilden. Importera logotypen i programmet och se till att den är vald. Klicka på "Live Trace" -knappen på "Object" -menyn i Illustrator, som kommer att rastrera logotypbilden och konvertera den till vektorformat.

4 Ladda logotypen filen till en online vektor omvandlare (se "resurser" för ett exempel på en tjänst). Detta är det perfekta valet för en nybörjare som behöver en snabb, enkel metod för att omvandla logotypen till en vektorbild. Du kan behöva betala en avgift för tjänsten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com