Hur man kan bli av Trojan Zlob Virus

July 25

Den trojanska Zlob virus är en skadlig applikation som skapades för att ge en hackare fjärrkontroll över en dator. Det kommer att ändra inställningarna på en dator och infektera systemfiler. Zlob Trojan har använts av hackare för att installera andra skadliga program som IEDefender, Spy Shredder och Secure PC Cleaner, samt låta angripare att köra fjärrkommandon på en dator. Du kan få Zlob liknar andra trojanska infektioner, genom nedladdningen eller exekvering av mediefiler, bilder och e-postbilagor utan att söka föregående virus.

Instruktioner

1 Uppdatera antivirusprogram definitioner genom att öppna anti-virusprogram och välja "Arkiv> Uppdatera virusdefinitioner" menyalternativet meny val. Denna åtgärd kommer att hämta den senaste informationen om att upptäcka och ta bort nuvarande virushot för din dator. Om du inte har ett antivirusprogram installerat på datorn, besöka en av de anti-virus program resurser längst ner i denna artikel. Välj en av de anti-virus program för att ladda ner och installera på din dator.

2 Starta om datorn i "Felsäkert läge" genom att trycka på F8 under omstarten. Välj "Felsäkert läge utan nätverk" menyalternativ när den visas på datorskärmen. Datorn kommer att fortsätta omstarten processen, men du kommer att skyddas mot ytterligare infektion av viruset genom att starta datorn i felsäkert läge.

3 Genomföra en fullständig genomsökning av datorns lokala enheter med ditt anti-virusprogram genom att öppna programmet och välja "Scan> Alla lokala enheter" menyalternativ. Det kommer att ta mellan 5 och 30 minuter för skanningen att slutföra. Den anti-virus program kommer att visa antalet infekterade filer på datorn, samt filnamn och sökväg för varje infekterad fil. Vänsterklicka på varje infekterad fil och välj "Clean" eller "Desinficera" menyknappen för att ta bort datorvirus från datorn.

4 Upprepa virussökningar tills du har avslutat en fullständig genomsökning med några infekterade filer. För att upprepa virussökningar, välj "Scan> Alla lokala enheter" menyalternativ. Du kan berätta om du inte längre är infekterad med ett virus när anti-virus program visar meddelandet "Scan Complete" med "0 infekterade filer."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com