Hur man fixa mitt Pinnacle TV-kort

March 19

Pinnacle Video Capture Card är en enhet som ansluts till datorn och ger dig möjlighet att fånga innehåll från enheter som använder RCA, koaxial, och S-videoanslutningar. Inspelningskortet fungerar bra med Pinnacle videoredigeringsprogram. Däremot kan du hitta inspelningskortet inte svarar, i vilket fall du behöver för att utföra vissa felsökning för att åtgärda problemet.

Instruktioner

1 Kontrollera anslutningen går från Pinnacle Video Capture Card till datorn. Vanligtvis är detta en USB-kabel. Se till att kabeln är ordentligt i datorn.

2 Kontrollera anslutningen av den enhet som du har satt in Pinnacle Video Capture Card. Kablarna måste skjutas helt in i de tillgängliga portar på enheten.

3 Slå på datorn och starta Pinnacle videoredigeringsprogram. Se till att en enhet är ansluten till Pinnacle Video Capture Card med sin kraft på (och inställd på "VCR" om du använder en videokamera). Välj "Capture" -läge och du bör se den enhet du har anslutit noterat på den tillgängliga inspelningsenhet. Om inte, stänga Pinnacle videoredigerare.

4 Sätt i installations CD med drivrutiner i datorn. Följ anvisningarna och installera Pinnacle TV-kort drivrutin. Föraren kan ha blivit skadad eller skadad, i vilket fall tv-kort inte kommer att svara. Stäng av datorn sedan starta upp den igen. När du återuppta redigeringsprogram, bör du se video-enheter som är anslutna till TV-kort listade under "Capture" alternativ.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com