Fusk för King Hagan i "Neopets"

October 16

Fusk för King Hagan i "Neopets"


Kung Hagan är äldre och klokare bror till kung Skarl. Kung Hagan presiderar över Brightvale och kan hittas genom att klicka på slottet i Brightvale världen. Även om det inte finns några "fusk" till King Hagan eftersom det inte är en win-eller-förlora spelet, det finns tips som gör att spela spelet lättare och därför din eventuella vinst högre.

automatisera Meningar

Hellre än att ta sig tid att noggrant välja en mening för kung Hagan, kan du automatisera meningar att spela spelet snabbare. Klicka på Bokmärken på toppen av din webbläsare. Skapa ett nytt bokmärke med titeln Kung Hagan. För platsen, fyll i följande kod:

javascript: (function () {var numQs = 7; for (var i = 0; i <numQs, ++ i) {var q = document.getElementById (% 22qp% 22 + (i + 1)); q.selectedIndex = 1 + Math.floor (Math.random () * (q.length - 2));}}) ()

Spara bokmärke. Gå till kungen Hagan och klicka din nygjorda bokmärke. Meningen kommer att slumpmässigt fyllas i.

För att studera

Det finns vissa tillfällen då du inte kan se Kung Hagan för att spela spelet. Undvika att slösa tid att lära Brightvale när han är "för att studera." Han är ute 8-9 AM 1-2 PM och 7-8 PM NST eller Neopian Standard Time.

Wise Old Kung Avatar

Som med många spel och hemliga platser på "Neopets" kan du få en avatar genom att spela Kung Hagan. Avataren är grönt och guld, de kungliga färger Brightvale, och har kung Hagan ansikte med ordet "kungahuset." Avataren delas slumpmässigt när du få en poäng av åtminstone 750 av 1000 (eller A +). Du kan behöva tjäna en A + flera gånger innan de får avatar.

Inga hemligheter

Det tyvärr finns ingen belöningssystem till kung Hagan. Du kan få en A + med en mening som är meningslöst och en F nästa dag med samma mening. Intelligensen nivån på din aktiva neopet har något inflytande över Kung Hagan poäng. Snarare än att komma med insiktsfulla linjer varje dag och bli frustrerad, spela spelet snabbt och ofta för att få resultat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com