Hur man byter iTunes-konton för iPad

March 29

Hur man byter iTunes-konton för iPad


När du delar din iPad med andra användare, till exempel en förälder eller syskon, hjälper det att skapa en individuell iTunes Store-konto för var och en. Detta kommer att ge varje användare friheten att ladda ned filer från iTunes eller App butiker med hans eller hennes Apple-ID och lösenord. Som standard kommer din iPad vara inloggad på det konto som var aktiv på iTunes Store den senaste gången du synkroniserade enheten. Men du kan enkelt växla mellan butiks konton med din iPad Store inställning, App Store app eller iTunes App.

Instruktioner

store inställning

1 Tryck på "Inställningar" på startskärmen. Du ser en navigeringsrutan till vänster och en huvudfönstret till höger.

2 Tryck på "Store" på den vänstra panelen. Huvudfönstret visar en "Apple-ID" -knappen med en specifik iTunes Store-konto-ID.

3 Tryck på knappen "Apple-ID" och välj "Logga ut." Knappen kommer nu läsa "Logga in".

4 Tryck på "Logga in" -knappen. Välj "Använd befintlig Apple-ID" och skriv sedan i andra hand Apple-ID och lösenord i popup-dialogrutan.

5 Tryck på "OK". Knappen "Apple-ID" kommer nu att visa ett annat iTunes Store-konto-ID, vilket tyder på att du har lyckats bytt till ett annat iTunes Store-konto

App Store eller iTunes Apps

6 Tryck på "App Store" eller "iTunes" på startskärmen för att starta den.

7 Tryck på "Dagens" eller "topplistor" längst ned i "App Store" appskärm. Alternativt, peka på någon ikon utom "Ping" eller "Downloads" längst ner i iTunes App skärmen.

8 Rulla till botten av App Store eller iTunes skyltfönster. Tryck på "Account" -knappen på nedre vänstra och sedan på "Logga ut" på popup-dialogrutan.

9 Rulla igen till botten av skärmen. Tryck på "Logga in" -knappen till vänster och sedan på "Använd befintligt Apple-ID" från pop-up fönster.

10 Ange Apple-ID och lösenord för ett annat iTunes Store-konto. Klicka sedan på "OK" för att logga in med det nya kontot.

Tips

  • IPad använder endast ett konto i taget. Byta till ett annat konto med din iPad Store inställning aktiveras automatiskt samma konto på iTunes eller App Store apps, och vice versa.
  • Du kan också skapa ett nytt iTunes Store-konto. Istället för att välja ett befintligt konto trycker "Skapa nytt Store-konto" och följ sedan anvisningarna på skärmen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com