Hur man ställer in Gmail på Outlook 2007

March 28

Om du använder både Gmail e-posttjänst från Google och Microsoft Outlook 2007 programmet för att hantera din e-post, då kan du ställa in e-postkonton så att de synkroniseras med varandra. För att ställa upp Gmail med Outlook 2007, måste du aktivera Internet Message Access Protocol (IMAP) funktionen i ditt Gmail-konto. Efter installation är klar, kommer du att kunna ta emot alla dina Gmail innehåll i Outlook 2007 postlåda.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto på webbläsaren och klicka på "Inställningar" alternativet från toppen av sidan.

2 Klicka på "Vidarebefordran och POP / IMAP" och klicka sedan på "Aktivera IMAP" alternativet. Klicka på "Spara ändringar" -knappen.

3 Minimera webbläsaren medan resterande inloggad på ditt Gmail-konto och sedan öppna Outlook 2007 programmet på datorn.

4 Klicka på "Do not upgrade" alternativet från popup-rutan som visas och klicka sedan på "Ja" -knappen. Ange ditt visningsnamn, e-postadress och lösenord i fälten.

5 Klicka på rutan bredvid "manuellt Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper", så att den är markerad och klicka sedan på "Nästa" -knappen.

6 Klicka på "Internet Email" och ange ditt Gmail-adress i "E-postadress" fältet. Välj "IMAP" alternativ från "Kontotyp" i rullgardinsmenyn och ange inkommande och utgående post servernamn.

7 Klicka på "Nästa" -knappen. Klicka på "Verktyg" alternativet från huvudmenyn i Outlook 2007 och klicka sedan på knappen "Alternativ". Klicka på "Mail Setup" alternativet.

8 Klicka på "E-postkonton" och välj sedan ditt konto. Klicka på "Ändra" knappen och klicka sedan på knappen "Fler inställningar". Klicka på fliken "Avancerat".

9 Ange "993" i "Inkommande server (IMAP)" fältet och sedan ange "587" i "Utgående server (SMTP)" fältet. Klicka på "OK."

10 Klicka på knappen "Nästa" och klicka sedan på knappen "Slutför". Klicka på "Stäng" -knappen och klicka sedan på "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com