Hur man använder Google Kontakter

March 29

Hur man använder Google Kontakter


Google Kontakter är en personlig adressbok som innehåller e-postadresser, namn, telefonnummer, födelsedagar och mer. Google Kontakter är integrerad med Gmail kan nås från sin egen webbadress, och även visas när du använder sociala funktioner i andra Google-program, till exempel att dela ett dokument i Google Dokument. Gmail lägger automatiskt till dina kontakter i Google adresser du skickar e-post till. Du kan sortera kontakter, tillfoga ditt eget, redigera sin information eller radera dem.

Instruktioner

1 Öppna Google-kontakter genom att klicka på "Kontakter" på vänster sida av Gmail-sida eller genom att använda fristående Kontakter sidan. (Se Resurser.)

2 Visa en lista med kontakter som du ofta skickar e-post genom att klicka på "Mest kontaktade" länken till vänster på sidan kontakter.

3 Hitta och slå samman dubbletter kontakter genom att klicka på knappen "Fler åtgärder" och klicka på "Sök och slå samman dubbletter."

4 Lägg till en ny kontakt genom att klicka på "Ny kontakt" längst till vänster på webbsidan, skriva ett namn, e-postadress och annan önskad information i lämpliga rutor och klicka på "Spara nu." Lägg till ytterligare informationsfält till kontakten genom att klicka på "Lägg till" knappen längst ner på kontakt informationssida och klicka på namnet på ett fält.

5 Lägg till en ny kontaktgrupp genom att klicka på länken "Ny grupp" på vänster sida av sidan kontakter, skriva ett namn på gruppen och trycka på "Enter".

6 Ta bort en kontakt genom att klicka på kontaktens namn, klicka på "Fler åtgärder" och klicka på "Ta bort kontakt."

7 Redigera en kontakts information genom att klicka på kontaktens namn, ändra någon information i rutorna och klicka på "Spara nu."

8 Lägga till en kontakt till en grupp eller ta bort den från en genom att klicka på kontaktens namn, klicka på "grupper" och klicka på ett gruppnamn.

9 Sök efter en kontakt genom att klicka på rutan till vänster om "Sök kontakter" längst upp på sidan, skriva en sökfråga och trycka på "Enter".

10 Visa dina kontakters födelsedagar och årsdagar på Google Kalender genom att klicka på "Lägg till" under "Andra kalendrar" i kalendern sidan Google, klicka på "Bläddra intressanta kalendrar," klicka på "Mer" och klicka på "Prenumerera" länken till höger om "Kontakter" födelsedagar och händelser. "

11 Synkronisera Google-kontakter med en smart telefon, om du har en. Läs Googles webbsida för mer information om synkronisering med din smartphone. (Se Resurser.)

Tips

  • Import, export eller skriva ut kontakter genom att klicka på "Importera", "Export" eller "Print" länkar högst upp till höger på Googles Kontakter sidan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com