Hur du ändrar en MIDI-fil till en WAV

July 17

Ändra större, mer omständligt Midi format ljudfil till en WAV är ofta det första steget i ljudmixning. MIDI-format var avsedd att vara en allmän ljudformat. Men måste du konvertera en MIDI-fil till en WAV-fil för att använda ljudfiler för att skapa en musik-CD eller MP3.

Instruktioner

1 Välj konverteringsprogram. Det finns många typer av ljud konverteringsprogram tillgängliga. Funktionerna i programmet kommer först bestäms av kostnaden. Freeware konvertering programvara är tillgänglig för grundläggande omvandling.

2 Konvertera MIDI-fil direkt från ditt ljudkort under uppspelning. Denna process sker i realtid och är beroende av kvaliteten på ljudkort synthesizer.

3 Ändra midi-filen till en WAV-fil med hjälp av filen direkt utan uppspelning. Programvaran omvandlar den digitala signaturen av MIDI-fil till en WAV och faller onödig information såsom digital tidsstämpling.

4 Förändra egenskaperna hos de MIDI-filer innan du konverterar dem. Det är lättare att ändra djupare elektronstruktur (binära segment) av ljudfilen när det är fortfarande en MIDI-fil.

5 Spela WAV-filen på datorn. Använd bra ljudmixning programvara, till exempel Sound Forge, att manipulera egenskaperna hos ljudfilen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com