Hur gör jag Hack Wizard101 för mer pengar?

July 20

"Trollkarlen 101" spel kan du tjäna pengar för att bygga upp din online bankkonto som du strävar efter att bli en mästare guiden. Du kan utföra en "hacka" vilket pengar att visas i ditt konto, genom att använda ett fusk program. Den "hacka" kommer inte att påverka negativt spelet på något annat sätt, även om fusk vid något spel motsäger i syfte att vinna i en rättvis och kvadrat sätt.

Instruktioner

1 Hämta en fuska program som "Cheat Engine" (cheatengine.org/downloads.php). Dubbelklicka på filen när den har laddats ned för att starta installationen. Följ menyn uppmanas att göra en standardinstallation på hårddisken. Avsluta installationsprogrammet när det säger att det är gjort. Starta om datorn.

2 Välj "Start", följt av "Alla program." Välj fuska program från popupmenyn. Välj "Start", följt av "Alla program." Välj Wizard 101 spel från menyn. Klicka på "Play" -knappen på huvudskärmen när den visas.

3 Klicka på ikonen för fuska programmet i systemfältet längst ned till höger på skärmen. Klicka på ikonen för blixt på upp till vänster i programmets huvudfönster när den visas.

4 Klicka på "Window lista" på popup-fönster. Bläddra igenom listan av spel i mitten av fönstret tills du kommer till "Wizards 101." Dubbelklicka på "Wizards 101" för att göra popup-fönster försvinna.

5 Klicka på Wizards 101 spelskärmen för att göra det aktivt. Klicka på "sälj" -fliken. Sälja något från skärmen.

6 Klicka på fuskprogrammet i systemfältet för att göra det aktivt. Ange hur mycket pengar du har nu i spelet i "Value" textfältet till höger om fusk programmets huvudfönster.

7 Klicka på den högra sidan av "värde" fliken för att få upp ett fönster. Ange ett nytt värde för pengarna i fönstrets textfältet; till exempel använda 84.000. Tryck på "OK" knappen längst ned i fönstret. Avsluta programmet.

8 Klicka på Wizards 101 spelskärmen för att göra det aktivt. Lägg märke till hur mycket pengar nu anges är samma som det belopp som du hade skrivit i textfältet tidigare.

Tips

  • Du måste ha ett registrerat konto för att spela Wizards 101 spel.
  • De pengar du har gjort av fusk är för visning syfte.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com