Hur Synkronisera Google Kalender Uppdateringar

August 28

Hur Synkronisera Google Kalender Uppdateringar


Google Kalender är ett program som låter dig hantera, skapa och spåra händelser, RSVPs och scheman via Internet. Med Google Calendar Sync kan användarna synkronisera sina Google-kalendrar med sina Microsoft Outlook-kalendrar för att få tillgång till alla kalenderuppdateringar varhelst en Internet-anslutning är tillgänglig.

Instruktioner

1 Kontrollera datorns programvara för att bekräfta din dator använder ett kompatibelt operativsystem och version av Microsoft Outlook för att köra Google Calendar Sync. Google Calendar Sync fungerar med 2003, 2007 och 2010 32-bitarsversioner av Microsoft Outlook och kräver Windows Vista eller Windows XP operativsystem.

2 Ladda ner och installera Google Calendar Sync från Google Calendar Sync avsnittet Hjälp Google webbplats. Se "resurser" för en länk.

3 Öppna Google Calendar Sync och ange dina kontoinställningar. Denna information matas in i inställningsfönstret och består av den e-postadress och lösenord som du använder för att logga in på Google Kalender.

4 Välj din "Sync Alternativ." Alternativen för synkronisering Google Kalender uppdateringar "2-vägs", som synkroniserar din Google Kalender och Microsoft Outlook-kalender med varandra, eller "en-väg: Google till Microsoft Outlook-kalender", som bara att synkronisera Google Kalender händelser med Microsoft. Den "en-vägs: Microsoft Outlook-kalendern till Google Kalender" tar information från Outlook och ställer den i Google Kalender, men inte synkronisera Google Kalender uppdateringar.

5 Ställ önskad tidsintervall för synkronisering att inträffa. Denna synkronisering sker över en Internet-anslutning, så se till att datorn som du kommer att synkronisera Microsoft Outlook är ansluten till Internet. Det kortaste tidsintervallet för synkronisering är 10 minuter.

6 Välj "Spara" för att bekräfta Kalender synkroniseringsinställningar Google. När dina inställningar sparas, kan du visa eller redigera dina inställningar, eller manuellt synkronisera dina kalendrar med hjälp av Google Calendar Sync kalenderikonen som kommer att vara i din Windows systemfältet.

Tips

  • Med Google Kalender för mobila webbläsare, kan användare att uppdatera sina Google-kalendrar trådlöst via en stöds mobiltelefon typ, en iPhone, Android eller Palm webOS-enhet. Den stöds telefontyper kan du redigera, lägga till eller ta bort händelser eller uppgifter om händelsen. Dessa telefoner kan du också svara på händelser som skickas till dig via Google Kalender. Du kan komma åt dina Google-kalendrar med hjälp av en mobil enhet som stöds genom att navigera till Google.com/calendar~~V i enhetens Internet-program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com