Varför Blank Memorex CD-RW är låst och anvisningar för att låsa upp

June 30

Om en Memorex återskrivbar CD eller "CD-RW" är verkligen tomt, du kan skriva eller "bränna" filer, som MP3-eller datafiler, till den från datorn. Om du får ett felmeddelande när du försöker skriva filer till CD, saknar du en av de komponenter som krävs för en lyckad brännskada, som omfattar en funktionell CD som inte har bränts tidigare.

Hur Burning Works

Vad är vardagligt tal kallas bränning är faktiskt processen att skriva digitala filer på ytan av en CD som ska spelas av andra enheter, ungefär som i tidigare dagar du skulle spela in ljud på en kassett eller data till en "diskett 3,5. Till skillnad från kassetter eller skivor, men en CD kan brännas en gång. Den enklaste anledningen en Memorex CD brinner inte är att data eller musik har redan bränts på det, något du kan testa genom att sätta den i någon cd-enheten.

hårdvaru~~POS=TRUNC

Alternativt kan systemet du använder kanske inte uppfyller hårdvarukraven för att bränna en Memorex CD: CD-enheten måste ha CD-R eller CD-RW-kapacitet. Även om majoriteten av system som säljs idag är utrustade med CD-R eller CD-RW-enheter, äldre datorer - i synnerhet de som är byggda före 2005 - får inte vara utrustade med enheter som kan både läsa och skriva.

bränning Software

Du måste också använda rätt programvara för att bränna en CD. Även om du kan använda Windows Explorer för att bränna data på en CD-skiva utan eventuellt överskott programvara, detta inte resulterar i en optimal brinner för musik-CD, utan kontroller av att välja låt ordning och om du vill ha luckor i mellan låtarna, till exempel. För dessa funktioner använder Windows Media Player, som kommer fabriksinstallerade på alla Windows-datorer.

defekt diskett

Om en ny skiva inte brinner, även om du är säker på att du har uppfyllt mjuk- och hårdvarukrav för detta, kan det vara defekt. För att åtgärda detta, ta hela spindel eller förpackning av skivor till återförsäljaren där du köpte dem och byta ut det mot ett nytt. Alternativt kontakta Memorex direkt på telefonnumret på skivförpackningen och tala med en kundtjänst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com