Hur man använder tävlingar för att locka trafik till din webbplats

June 27

Hur man använder tävlingar för att locka trafik till din webbplats


Så du har designat och byggt din hemsida, fick det igång, och nu luta dig tillbaka och vänta på att trafiken rulla in ... och vänta ... och vänta. Att få besökare till din webbplats i stora mängder är mycket sannolikt den svåraste uppgiften att driva en framgångsrik webbplats. Få ordet ut och ge folk en anledning att komma till dina vill säga tar lite kreativt tänkande och ansträngning. Ett sätt att locka denna trafik är genom tävlingar. Gjort rätt, kommer det inte ens kosta en förmögenhet.

Instruktioner

1 Brainstorm för attraktiva, värdefulla priser som du kan använda som incitament för att besöka din webbplats och delta i tävlingen. Se till att priserna är verkligen önskvärt att den speciella typ av webb-surfare som du vill locka till din webbplats. Designer skor får inte generera mycket intresse för en livförsäkring webbplats, men de kommer att orsaka en uppståndelse på en kvinno nättidning site! Denna typ av pris kommer att ge din målgrupp ett incitament att klicka vidare till dig, att leda trafik till din webbplats.

2 Skaffa ditt pris. Du behöver inte nödvändigtvis måste betala för dina vinster - det finns många företag som är villiga att donera ett pris i utbyte mot publicitet. Du kan erbjuda att presentera det donerande företagets namn i konkurrens publicitet, eller erbjuder sig att dela e-postmeddelanden som du samlar med företaget.

3 Bestäm de typ av konkurrens du vill köra. Detta begränsas endast av din fantasi och din målgrupp. Här är några exempel: online frågesporter - Fråge omfattar i frågor som är relevanta för din målgrupp. Deltagare kan enkelt hitta svar på testfrågor från överflöd av fri information på nätet; slagord eller tie-brytare - deltagarna in slagord för din webbplats eller produkt, eller slutföra en utslags såsom: "Jag skulle vilja vinna en bärbar dator eftersom ..." Den mest ursprungliga slogan eller utslags vinner; utlottningar - dessa är de mest populära av de online-tävlingar, och är ganska enkel att installera. Till exempel kan du bara de tävlande skriva in sin e-postadress för att delta i tävlingen. Det finns ett antal olika utlottning tävlingar, inklusive e-post post utlottningar - dessa är de enklaste att installera och det enklaste att delta i Deltagarna anger bara sin e-postadress för att skriva in och vinnarna dras slumpmässigt,. nyhetsbrev - du kan basera din konkurrens på att prenumerera på en webbplatsens nyhetsbrev (om du har en). Deltagarna registrerar dig, och automatiskt in i en månatlig utlottning. Ytterligare en fördel med denna typ av konkurrens är att du har samtycke till e-post deltagarna ditt nyhetsbrev, som i idealfallet kommer att ha länkar tillbaka till din webbplats.

4 Partnern. Att hitta den perfekta priset och erbjuda den på din hemsida löser inte det ursprungliga problemet. Även om du kanske få lite publicitet körsträcka ur tävlingen, kan du fortfarande sluta med en tävling utan aktörer. Partner med en etablerad webbplats som har en färdig databas användare som utgör målgruppen. Det enklaste, billigaste sättet att göra detta är genom konkurrens platser (se Resurser nedan för en viss konkurrens webbplatser). Du kan skicka dina konkurrenter gratis på många av dessa webbplatser. Vissa TV-stationer lista också tävlingar på sina webbplatser.

Tips

  • Om du har ett pris som donerats av ett annat företag, får omnämnandet av dina konkurrenter på deras hemsida för att få ytterligare trafik från sina användare.
  • Inrätta en "tipsa en vän" system. Du kan erbjuda fler chanser att vinna för fler vänner har laddat upp till ytterligare snöbolls intresse för din webbplats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com