Hur man exporterar en Mac Adressbok till Windows

February 7

Hur man exporterar en Mac Adressbok till Windows


Adressbok på Mac har en exportfunktion som kan göra en kopia av dina kontakter som en .vcf-fil. Du kan överföra VCF filer --- det vanligaste formatet för kontakter --- från plattform till plattform. När du exporterar kontakter, få filen till din Windows-dator på något sätt; därifrån, importera filen i din befintliga Windows Kontakter. Den VCF-filen kommer att vara relativt liten (förutsatt att du inte har ett alltför stort antal kontakter), och du kan även skicka den för användning på Windows-datorer.

Instruktioner

1 Öppna Adressbok från dess ikon på bryggan på din Mac.

2 Klicka på en av dina kontakter i den vänstra sidan av skärmen och tryck sedan på "Command" och "A" för att välja dem alla. Om du bara vill exportera valda kontakter, klicka på dem individuellt medan du trycker på kommandotangenten.

3 Klicka på "File" i menyn högst upp på skärmen, sedan "Export", följt av "Export Group vCard."

4 Namnge filen och spara den på skrivbordet.

5 Kopiera filen till en flash-enhet, bränna den till en CD eller e-posta det så att du kan komma åt den på datorn Windows.

6 Kopiera eller dra filen till datorns skrivbord Windows.

7 Klicka på "Start" knappen längst ned på skärmen, sedan "Alla program" och sedan "kontakter." Den "Kontakter" Programmet kommer att öppnas.

8 Klicka på "Import" i verktygsfältet, följt av "vCard" för att utföra importen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com