Lägga till en fotnot i Word 2007

January 20

Oavsett om du använder Microsoft Word 2007 för att skapa en begäran om förslag, bok rapport, möte sammandrag eller annan handling, kan du behöva dokumentera ditt arbete och citera andra. Detta sker genom fotnoter (små Beteckningar längst ner på en sida som erbjuder mer information), detaljer eller krediter till andra forskare och författare. Ordet ger snabb fotnot funktionalitet och kan hjälpa dig att lägga till dessa referenser i ditt arbete med bara ett par klick.

Instruktioner

1 Öppna Word 2007, klicka på "File" -fliken och klicka på "Öppna". Bläddra till Word-dokumentet där du vill lägga till en fotnot och dubbelklicka på filen. Dokumentet öppnas i ett nytt Word-fönstret.

2 Bläddra till den del av dokumentet där du vill lägga till en fotnot. Klicka på fliken "Visa" och klicka på "Zoom" -knappen under det, zooma in på meningen som du vill lägga till fotnoten. Klicka markören till höger om den period av meningen fotnot.

3 Klicka på fliken "Referenser" längst upp på skärmen. Klicka på "Infoga fotnot" -knappen under den. Word infogar automatiskt en "1" i upphöjd till höger av perioden och en "1" och fotnot utrymme längst ned på skärmen.

4 Rulla till slutet av Word sidan och skriver fotnoter. Word-format automatiskt texten i fotnoten mindre än resten av sidan; att ändra fotnoten utseende markerar ord genom att klicka på fliken "Hem" längst upp på skärmen och använda kontrollerna i avsnittet "Font" för att ändra typsnitt, textstorlek eller textfärg.

5 Klicka på "File" -fliken, klicka på "Spara som" och spara dokumentet eller ange ett nytt namn och spara den som en ny version för att inte skriva över den ursprungliga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com