Dekorativa Textformat

September 28

Dekorativa Textformat


När du väljer en inbjudan till en händelse, många människor väljer färger och design, men att välja teckensnitt för texten blir en eftertanke. Typsnitt, dock är en viktig del av konstruktionen av en inbjudan eller något annat tryckt produkt och bör övervägas innan ett slutligt beslut. När du går till ett dekorativt utseende, välja mellan flera olika teckensnitt som kommer att arbeta med din design.

Manus

En mängd olika skript typsnitt kommer att lägga en dekorativ touch till din slutprodukt. Script typsnitt tenderar att vara tjockare och likna skrivstil. Skriptet fonter traditionellt ge ord en mer formell känsla och är populära på bröllop och gala-typ händelseinbjudningar. Script typsnitt, inklusive Reina, Aphrodite Slim, Origins och Nelly Script krusidull, kan laddas ner från webbplatser, inklusive Mina teckensnitt.

initialer teckensnitt

Initialer typsnitt är en av de mer avancerad teckensnitt som finns tillgängliga för nedladdning. De teckensnitt modellerad efter monogram tätningar och ge texten en gamla världen känsla. Initialer typsnitt normalt har lagt dekoration runt brevet och, i vissa fall, till och med rutor runt varje bokstav. På grund av de tillsatta dekorativa element, kan initialer typsnitt vara svåra att använda i mindre text situationer. Den DaFont webbplats erbjuder flera initialer typsnitt för nedladdning, däribland Goudy Initialen, Victorian initialer En och Fleur Corner Caps.

handskriven

Handskrivna typsnitt, precis som handskrift, varierar i den grad av formalitet. Det finns flera olika handskrivna typsnitt som skulle lägga ett dekorativt element till en inbjudan eller annat tryckt bit. De flesta handskrivna typsnitt är tänkt att efterlikna en typ av handstil, så några är utformade efter skrivstil, medan andra är mer som blocktryck eller klottra. Några av de mer formella handskrivna typsnitt, som är tillgänglig för nedladdning på 1001 teckensnitt, inkluderar Otto One och Quick Hand.

Kalligrafi

typsnitt kalligrafi efterliknar skriftlig kalligrafi och erbjuder en formell känsla tryckta bitar. Kalligrafin teckensnitt är normalt tjockare typsnitt och ge ord en fet känsla; vissa till och med tenderar att vara lite gotisk. typsnitt kalligrafi är bäst i rubriker och bör undvikas i mindre text situationer eftersom djärvhet kan göra dem svåra att läsa om de skrivs ut alltför liten. Vissa kalligrafi teckensnitt som är tillgängliga på 1001 Teckensnitt inkluderar Black Chancery, Bradley Kostnadsfri och RM Albion.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com