Fördelar med Time Clock Software

May 9

Klocka programvara är ett program för chefer och chefer att hålla reda på anställdas närvaro och arbetade timmar. Dessa program är färdigförpackade och köpas i en datorbutik, eller mer avancerade versioner är anpassade och utvecklas av hyrda programvaruingenjörer. Du hittar flera fördelar med att använda tidsklock program.

närvaro Övervakning

Ett litet företag kanske inte kan använda närvaro övervakning, men stora företag behöver den fördelen att beräkna timme tid och produktivitet. En klocka program tar ansvar ur chefens händer och gör det möjligt för företag att hantera anställd närvaro med hjälp av veckorapporter. Dessa rapporter kan hjälpa en chef och ledare utvärdera närvaro tillsammans med semester och sjuka gånger. Anställda klocka i att använda ett märke eller slägga-kort, och klockan programvara börjar automatiskt beräkna timmar på jobbet.

Prestanda

De flesta projekt har deadlines och en tidsplan som spårar timmar tilldelats projektet med utvecklingen. Anställdas tid klocka programvara hjälper chefer att analysera utvecklingen och utförandet av den anställde mot den tid det tar att slutföra en uppgift. Om ett projekt tar två veckor, kan chefen följa utvecklingen och bedöma den anställdes prestation. Om den anställde tar för lång tid att avsluta ett projekt, kan chefen utvärdera den tid som spenderades. Den här tiden på tidrapportering hjälper chefer fördela lönekostnader för varje projekt och bestämma vilka som är snabbare artister.

Integration

Bra klocka programvara integreras direkt i Human Resources system, inklusive personalapplikationer. När det blir dags att betala den anställde, om tiden spårningsprogram är integrerad och arbetstagaren betalas per timme, sedan löneavdelningen kan lätt dra lönecheckar från de angivna timmar. För mindre företag som inte har stora avdelningar, kan tidrapporter skrivas ut för en outsourcad löneavdelningen att betala den anställde. Klocka programvara registrerar upp till minut personal klockor ut, så löne kontroller mer exakt beräknas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com