Hur man installerar en Arris TM502G

April 10

Touchstone TM502G är ett kabelmodem som tillverkas av Arris. Detta modem möjliggör höghastighetsanslutning till Internet. Om du inte tillbringar mycket tid åt att arbeta med datorer, kanske du tror att en tekniker krävs för att ställa in modemet. Inte bara kan du göra det själv, men du kan slutföra processen på några minuter, även om du inte vet något om datorer.

Instruktioner

1 Placera modemet så nära som möjligt till din dator / trådlös router och en tillgänglig strömkontakt. Se också till att din koaxialväggkabel kan nå modemet.

2 Anslut koaxialkabeln till coax-porten på baksidan av modemet. Se till att det är säkert i hamnen.

3 Anslut den stora änden av den medföljande nätkabeln till ett tillgängligt eluttag. Anslut andra änden i den lilla runda AC-porten på baksidan av modemet.

4 Tryck på "Power" -knappen på modemet och en LED-ljus display på framsidan av enheten kommer att gå igenom dess initiering.

5 Anslut den ena änden av en Ethernet-kabel (medföljer) till Ethernet-porten på baksidan av modemet. Anslut andra änden till Ethernet-porten på din trådlösa router eller direkt till datorn. Du kan använda den medföljande USB-kabel för att ansluta modemet till datorn om det inte finns någon Ethernet-porten på datorn.

6 Sätt i den medföljande programvaruskivan i skivenheten på datorn och följ anvisningarna på skärmen för att installera drivrutinerna och avsluta installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com