Hur man redigerar Skins i CS5

February 20

Hur man redigerar Skins i CS5


Kamerans lins ligger inte, som i vissa fall kan vara olyckligt. Det finns många tillfällen då du tar ett foto av någon vars hud är inte helt rätt för dina ändamål. De kan ha akne, en mullvad eller ett överflöd av fräknar eller rynkor. Om du har tillgång till Photoshop CS5, dessa problem och många andra lätt åtgärdas.

Instruktioner

1 Kopiera bild som du vill redigera på din dator.

2 Starta Photoshop CS5. Välj "File" i menyn och klicka på "Öppna." Bläddra till fotot i dialogrutan och öppna den.

3 Gå till verktygsfältet och välj "Klonstämpel" verktyg. Håll ner "alt" tangenten och klicka på en plats nära en finne, mullvad eller liknande fläck du vill ta bort. måla sedan över fläck. Photoshop kommer att täcka den med pixlar du valt.

4 Välj "Brush" verktyget. I verktygsalternativen, välj en mjuk borste spets och göra storleken på 35. Du kommer att behöva justera den här storleken som ditt arbete.

5 Klicka på "Q" på tangentbordet för att mata in "Quick Mask" läget. Måla över de delar av huden som du vill ta bort rynkor och fräknar att skapa en mask. Klicka på "Q" igen. Klicka på "Välj" i menyn och klicka på "Omvänd".

6 Välj "Filter" i menyn och klicka på "Blur." Från alternativ, klicka på "Gaussian Blur." I dialogrutan göra "Radius" 3 och klicka på "OK".

7 Välj "Filter" från menyn och klicka på "Noise". Från alternativen, klicka på "Lägg till brus." I dialogrutan göra "Belopp" 2,8 och klicka på "OK." Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com