Hur kan man förhindra Mina e-postmeddelanden från att gå till Mottagarens Spam Mapp

April 5

Hur kan man förhindra Mina e-postmeddelanden från att gå till Mottagarens Spam Mapp


Spam är en olägenhet och tär på både tid och resurser. De flesta e-postprogram har inrättats för att filtrera, blockera och förstöra spam utan att mottagaren någonsin läser eller ser meddelandet. Detta är användbart när meddelanden är verkligen spam, men när du har ett meddelande att komma över, är det viktigt att se till att ditt arbete inte hamnar i någons spamfilter.

Instruktioner

1 Inkludera klartext i din e-post. E-postmeddelanden som är helt HTML eller som innehåller bara bilder och länkar är en flagga för spam, särskilt om dessa förbindelser har blivit svartlistad på någon punkt. Personliga e-postmeddelanden innehåller vanlig text, så även denna text kommer att berätta spamfilter att du är en verklig person, inte en spammare.

2 Undvik alltför många bilagor. En av farorna med skräppost är att de kan innehålla virulenta bilagor; uppladdning och hosting bilder och skapa länkar istället för bilagor kommer inte bara att undvika spam regler, kommer det också att hjälpa din e-post för att ladda snabbare.

3 Undvik att använda fraser som kan utlösa spamfilter. Många spamfilter fungerar genom texten och en hög täthet av "riskabla" nyckelord innebär att din e-post kommer att fångas och flaggas som spam. Det finns webbplatser som håller nuvarande förteckningarna över spam nyckelord (se Resurser i denna artikel) och se till att du är uppdaterad om den senaste spam innehåll kommer att hjälpa dig att undvika det.

4 Använd SMTP skickar i stället för direkt sändning. Många spamfilter kommer noggrant granska direkt skickade e-post med långa rubriker och listor av mottagare. Använda Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) kan du e-post många mottagare utan att utlösa denna funktion.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com