Hur vill kolla G Mail

March 29

Hur vill kolla G Mail


Gmail är samma sak som "Google" post. Det bästa med att ha ett Google-konto är det faktum att du kan hålla din e-post organiserad. Kontrollera din Gmail är så enkelt som ett par klick på en knapp. Om du tror att du kanske redan har ett befintligt konto med Google kan du använda det för att logga in på Gmail. Om du inte har ett befintligt konto, är det lätt att ställa en upp och komma igång.

Instruktioner

För ett befintligt konto

1 Logga in på ditt Google-konto inloggningssida.

2 Titta på den övre mitten, vänster på sidan för en ikon som har ett rött kuvert och ordet "Gmail" bredvid den.

3 Logga in på ditt Google-konto med ditt användarnamn och lösenord. Leta reda på rutan direkt under inloggningsrutan. Klicka på ordet "Gmail". Lägg märke till den övre vänstra sidan av skärmen ändras till "Gmail" i fet stil. Det kommer att säga "Välkommen till Gmail" direkt bredvid.

4 Gå hela vägen över till längst till höger på sidan. Leta den blå rutan som läser "Logga in med ditt Google-konto." Sätt hela din Gmail-adress i "Användarnamn" rutan så det borde läsa [email protected]

5 Sätt ditt lösenord i rutan nedanför och klicka på "Logga in". Du kommer att tas direkt till din e-postlåda. Notera de nyaste e-post kommer alltid visas först.

Skapa ett nytt konto

6 Följ steg ett och två i föregående avsnitt.

7 Leta upp andra rutan under "Logga in" rutan.

8 Lägg märke till orden "Skapa ett konto". Klicka på rutan. (Det är en mindre låda inuti en låda).

9 Fyll i alla dina detaljerad information. Följ formuläret tills du kommer till villkoren. Läs igenom dem och om du accepterar, klicka på "Jag accepterar. Skapa mitt konto" rutan. Du kommer att tas till din e-post "inkorg."

10 Håll reda på din nya adress och lösenord för enkel åtkomst. Följ avsnitt en nedan för att logga in på ditt konto.

Tips

  • Ta din tid och bekanta dig med alla funktioner i Gmail. Var noga med att hålla din "inkorg" städa och ta bort de saker du inte behöver. Spara vad du vill behålla och märka din mapp därefter. När du får nya e-postmeddelanden, helt enkelt överföra dem till rätt mapp att hålla ordning.
  • Vara säker på att Caps Lock är avstängd när du loggar in eller ställa in ditt Gmail-konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com