Hur man ställer in en lokal skrivare

February 19

Hur man ställer in en lokal skrivare


I Windows operativsystem, en "lokal skrivare" hänvisar till en skrivare som är ansluten direkt till datorn. Detta görs vanligtvis via en USB-kabel. Skrivare som ansluts direkt till datorn utan via en trådlös anslutning anses också lokala skrivare. Nyare versioner av Microsoft Windows automatiskt ställa in skrivaren när den initialt ansluten till datorn. Annars konfigurera skrivaren med hjälp av menyn "Enheter och skrivare" manuellt.

Instruktioner

lokal skrivare

1 Anslut den ena änden av en USB-kabel till skrivaren och den andra änden till datorn. Om Windows hittar automatiskt skrivaren och börjar konfigurera den genom att följa instruktionerna på skärmen för att slutföra inrättandet.

2 Klicka på menyn "Start" och välj menyn "Enheter och skrivare".

3 Klicka på "Lägg till en skrivare" och välj "Lägg till en lokal skrivare."

4 Välj "Använd en befintlig port" i "Välj en skrivarport" fönstret och klicka på "Nästa".

5 Välj skrivarmodellen på "Installera skrivardrivrutinen" fönstret och klicka på "Nästa". Om Windows inte kan hitta skrivardrivrutinen, sätt in CD med drivrutiner som medföljde skrivaren och klicka på "Have Disk".

6 Följ instruktionerna på skärmen och gör det möjligt för skrivardrivrutinen att slutföra installationen. När skrivaren har ställts in, klicka på "Finish."

Wireless Local Printer

7 Klicka på menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen."

8 Klicka på "Lägg till en enhet" under "Maskinvara och ljud" i kontrollpanelen. Välj din trådlösa skrivare och klicka på "Nästa". Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra ansluter skrivaren.

9 Följ stegen i avsnitt ett för att ställa in din lokala skrivare. Om skrivaren inte är konfigurerad automatiskt vidare till den manuella installationsanvisningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com