Hur man ansluter en bärbar dator till en TV med VGA till RCA-kablar

February 3

Hur man ansluter en bärbar dator till en TV med VGA till RCA-kablar


Med tillkomsten av webbplatser som YouTube, Hulu och Netflix har strömmande video blivit en otroligt populär attraktion för Internet-användare. Och med hjälp av VGA till RCA-kablar, kan du nu använda din TV för att titta på videoklipp som tidigare endast tillgänglig på din bärbara dator eller PC. Använda TV: n som en bildskärm kan inte bara bättre Internet video upplevelser, men kan också utrusta synskadade användare av bärbara datorer med en skärm som gör sina datorer mer användbara och tillgängliga.

Instruktioner

1 Fäst VGA änden av kabeln till den bärbara datorns externa bildskärmsporten, i allmänhet finns på baksidan eller på sidan av den bärbara datorns bas. Porten är i form av en trapets med tre rader med sex hål vardera i det.

2 Fäst RCA plug ändarna av anslutningskabeln till RCA-mottagare på din TV. Matcha varje plugg ände till rätt kärl efter färg --- rött till rött, gult till gult och vitt till vitt.

3 Förvandla din tv och ställ den att ta emot videosignaler från en extern källa. (Kontakta din TV användarhandbok för instruktioner om hur du ställer det här alternativet på din specifika TV.)

4 Slå på din bärbara dator och vänta på att starta helt. Högerklicka sedan på ett tomt utrymme på skrivbordet, och klicka på "Anpassa" alternativet. Klicka sedan på länken "Anslut till en projektor eller en extern bildskärm" på vänster sida av menylistan Anpassning.

5 På "extern bildskärm" fyrkantig, klicka på "Anslut display" -knappen för att upptäcka och ansluta till din TV.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com