Hur man använder AOL Radio

March 6

Använda AOL radio är enkelt och du behöver inte ens vara medlem eller betala för privilegiet. Det finns över 200 olika radiostationer att välja mellan olika genrer av musik.

Instruktioner

1 Kontrollera om din dator är kompatibel med AOL Radio. Om du inte redan är en AOL-användare kan du få tillgång till AOL Radio om datorn använder Internet 5.5 eller högre och Windows 2000 eller XP. Firefox och Netscape är också kompatibla.

2 Besök AOL.com. AOL längre laddar pengar för att vara medlem. Klicka på Radio @ AOL ikon. Du kan använda den 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Om du är en Mac-användare, kan du vara inriktad på att ladda ner någon speciell programvara för att göra AOL Radio kompatibel med datorn.

3 Observera att det finns ett stort utbud av kanaler, inklusive rock, country, jazz, alternativ, Newstalk och sport och flera XM stationerna.

4 Notera rutan högst upp med titeln "Station". Den talar om vilken station är för närvarande spelar, artisterna kommer upp på spellistan och andra stationer som spelar samma typ av musik.

5 Använd knappen längst ned till vänster som läser, "Radio Setup" för att förinställa dina favoritradiostationer. Det finns en ruta till höger om det titeln "Now Playing" som talar om namnet på låten som spelas, artisten och albumet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com