Hur man rengör LED Laptop skärmar

March 2

Hur man rengör LED Laptop skärmar


En LED bärbara skärmen är en tunn bildskärm som visar en skarp och tydlig, hög bildkvalitet. LED laptop skärmar är dyra och kräver särskild omsorg. Till skillnad från traditionella bildskärmar som är gjorda av glas, är LED-skärmar tillverkade av kraftig plast och kan inte rengöras på samma sätt som glasskärmar. LED-skärmar är i samma kategori som LCD-skärmar. Eftersom den största skillnaden mellan de två är bakgrundsbelysning teknik, rengör du LED-skärmar på samma sätt som LCD-skärmar. Du ska aldrig använda glas rengöringsmedel eller andra olämpliga kemikalier på LED-skärm. Felaktig rengöring av LED laptop skärm kan skada den inte kan repareras.

Instruktioner

1 Stäng din bärbara dator ner och koppla bort datorn från alla elektriska källor. Detta är en viktig säkerhetsåtgärd som inte bör glömmas bort.

2 Torka ytan smuts och damm från LED bärbara skärmen med hjälp av en mikrofiberduk. Torka försiktigt skärmen i en cirkelrörelse för att polera bort fingeravtryck och fläckar.

3 Applicera ett tunt lager av skärmrengöring särskilt utformade för LED-skärmar och monitorer till mikrofiberduk. LED städare skärm finns på elektroniska, dator- och varuhus.

4 Torka av LED bärbara skärmen på ett skonsamt cirkelrörelse tills du har noggrant rengöras det. Ta bort eventuell kvarvarande fukt från skärmen genom att försiktigt torka av den med en ren och torr mikrofiberduk.

Tips

  • Spraya renare på mikrofiberduk. Spruta aldrig direkt på skärmen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com