Hur man ställer in flera inkorgar i Outlook 2007

March 4

En av fördelarna med att använda Outlook 2007 är att du kan ställa in flera inkorgar. Detta är användbart när du har många personer som använder samma dator. Genom att sätta upp flera e-profiler, kan varje enskild kontrollera sin e-post från Outlook-programmet utan att vara orolig för integritet eller säkerhet. Du kan anpassa inställningarna Outlook så att varje användare måste ange ett lösenord innan de får tillgång till en inkorg.

Instruktioner

1 Klicka på din Windows "Start" -knappen. Välj "Kontrollpanelen".

2 Klicka på "Användarkonton" alternativet. Välj "E-post." Outlook "postinställningar" fönsterlanseringar.

3 Klicka på knappen "E-postkonton" för att starta e-postguiden. Ange all kontoinformation för första e-postbrevlåda du vill ställa upp. Du uppmanas att ange din e-postadress, lösenord och e-postserverinställningar. Om du inte vet serverinställningar postkontaktar du Internet-leverantören för att få dem.

4 Klicka på "Finish" när e-guiden är klar. Detta tar dig tillbaka till "Mail Setup" fönstret.

5 Upprepa steg 3 och 4 för varje e-postbrevlåda du vill ställa upp.

6 Klicka på knappen "Visa profiler" från "Mail Setup" fönstret. En "Mail" fönstret startar. Klicka på "Lägg till" för att lägga till en ny e-postprofil.

7 Ange ett visningsnamn för din e-postadress i "Ditt namn" -fältet. Gå in i "E-postadress" -fältet den e-postadress du vill tilldela visningsnamnet. För integritet och säkerhet, lämna lösenordsfälten tomma. Klicka på "OK". Upprepa detta steg för varje e-postkonto som har skapats. När du skapar varje profil, visas den i "Mail" fönstret under fliken "Allmänt".

8 Klicka på knappen som är märkt "Fråga efter en profil som ska användas." Klicka på "Apply" -knappen. Klicka på "OK" för att stänga "Mail" fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com