Hur konverterar man från DAZ till iClone

July 15

DAZ Studio och iClone är både 3D-program som används för att skapa animering baserad på poseable siffror. DAZ Studio är ett gratis program, medan iClone är lite dyr. Den iClone ansökan kan ha några intressanta funktioner, men mängden innehåll tillgängligt för det bleknar i jämförelse med antalet modeller och siffror som DAZ Studio. Även om du skulle ofta vara bättre att producera ditt arbete helt inne DAZ Studio, om du måste använda iClone, kan du importera innehåll och scener från DAZ genom iClone 3DXchange verktyget.

Instruktioner

1 Öppna DAZ Studio. Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan, lokalisera och öppna en fil du vill exportera till iClone.

2 Välj "File" i menyn och välj "Export". Gör filtypen OBJ. Döp filen i dialogrutan export och klicka på "Avancerat". Klicka för att slå på "Skriv UV Koordinater", "Skriv Normals" och "Samla Maps." Välj "Acceptera" och stäng DAZ Studio.

3 Starta iClone 3DXchange. Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan, lokalisera och öppna filen du exporterade från DAZ Studio.

4 Välj "Alla" i "Scene Tree" och klicka på "2-sidigt." Klicka på "Justera till GRD."

5 Välj "File" i menyn och välj "Export". Välj "Props" och klicka på "Bläddra" -knappen för att välja var du vill spara till. Klicka på "OK" två gånger och stäng iClone 3DXchange.

6 Starta iClone. Välj "Set" -fliken och klicka på knappen "Props". Välj fliken "Egen" och i dialogrutan Bläddra och öppna filen du sparade från iClone 3DEXchange verktyget.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com